Skip to content

Nyeste blogindlæg

Hvad er IP klasse?

IP klasse, tæthedsgrad, kapslingsgrad - alle er begreber for det samme, nemlig beskyttelse mod indtrængen af vand og faste legemer på dine produkter. Vi går her i dybden med IP klassificering.

Læs mere

Hvad er bæredygtigt byggeri?

Alle snakker om bæredygtighed i byggebranchen. Men hvad er bæredygtigt byggeri? Hvad gør et byggeprojekt bæredygtigt? Vi forklarer her, hvad bæredygtigt byggeri er.

Læs mere

Afkalkning af vandhane

Virker afkalkning af vandhane som en uoverskuelig opgave? Vi har lavet en nem guide her, så du kan få en vandhane, der er flot som ny igen!

Læs mere

Bæredygtighed 

I kategorien kan du læse vores blogindlæg om bæredygtighed. Her deler vores viden om bæredygtighed i byggebranchen, de nyeste regler og krav inden for bæredygtighed og meget mere. 

CLT – Byg bæredygtigt med træ

CLT (Cross Laminated Timer) er et bæredygtigt, stærkt og sikkert byggemateriale, som kan erstatte beton i mange tilfælde. Vi går her i dybden med CLT's mange egenskaber og fortæller dig også, hvad du skal være opmærksom på, når du bygger med træ.

Læs mere

DGNB certificering til bæredygtigt byggeri

Her gennemgår vi de forskellige certificeringer, man kan vælge i mellem og går i dybden med DGNB certificeringen.

Læs mere

Ny energimærkning 2021

I 2021 er der kommer ny energimærkning på hvidevarer, lyskilder og TV og andre digitale skærme. Hvad det betyder for dig som forbruger, gennemgår vi her, så du er godt klædt på.

Læs mere

Hus og have 

I kategorien kan du læse vores blogindlæg om hus og have. Her deler vores viden om alt hvad du skal vide om hus og have. Du kan blive klogere på hvordan du laver forbedringer i dit hjem, forskellige nyttige produkter til dit hus og meget mere. 

Sanitet – Hvad er det, og hvad må du selv?

Vi giver dig svaret på hvad du selv må lave af VVS-arbejde derhjemme. 

Læs mere

6 steps til maling af fliser på badeværelset

Maling af fliser er lige til, hvis du følger vores 6 trin guide og gode råd til at male fliser.

Læs mere

Udskift dit gamle oliefyr med en anden varmekilde

Tænder du op i dit gamle oliefyr, når boligen skal opvarmes, kan det være på tide at overveje en udskiftning. 

Læs mere

Guides

I kategorien kan du læse vores blogindlæg om guides til dit hjem. Du kan blive klogere på hvordan du laver forbedringer i dit hjem og meget mere. 

Lumen er det nye Watt til dine lyskilder

Lyskilder har været under stor udvikling gennem de sidste mange år, og det betyder, at man som forbruger nu skal til at kigge anderledes på sine elpærer. Det hjælper vi dig med her.

Læs mere

Rotter i huset - sådan kommer du skadedyrerne til livs

Hvordan holder du bedst rotter ude af dit hus? Og hvis de allerede er kommet ind, hvordan kommer du så af med dem igen? Disse to spørgsmål og mange andre om rotter giver vi svar på her.

Læs mere

Guide: Fjern kalk i toilettet i tre steps

At afkalke et toilet er en mildest talt træls opgave, når badeværelset skal rengøres. Vi forsøger her at gøre opgaven simplere ved at koge det ned til kun 3 steps.

Læs mere

Nyheder og presse

Her deler vi nyheder om Greendozer, byggebranchen og de nyeste pressemeddelelser.

Århus sætter fart under genbrug af byggematerialer 

Pressemeddelelse 17. marts 2022. 
Aarhus sætter fart under genbrug af byggematerialer til fremtidens bygninger.

Læs mere

Nyt website: GreenDozer

GreenDozer har fået ny website med en ny visuel stil samt flere opdateringer på sitet. Få et overblik over alle nyhederne på sitet her. 

 

Læs mere

Sikkerhedsløsninger for kortbetalinger

Vil du vide mere om de nye sikkerhedsløsninger for kortbetalinger? Hos GreenDozer henviser vi dig til relevante artikler som guider dig igennem de nye regler.

Læs mere