Skip to content

Schneider Electric

Alt du har brug for i elmateriel 

Vi tilbyder et unikt udvalg af billige varer fra Schneider Electric.  Det kan være i form af overskuds- eller genbrugsvarer fra byggerier. Produkterne fejler intet, og du kan sænke omkostninger for dit næste projekt

...
Der er desværre ingen varer, der matcher dit valg i øjeblikket. Når du har oprettet en konto hos GreenDozer.com kan du tilføje kategorien til dine favoritter, og vælge at modtage en email, så snart, der kommer nye varer i kategorien.

En af Europas førende i elmateriel

Franske Schneider Electric er primært kendt for deres installations- og tavlematerialer i Danmark. De har dog et meget bredt sortiment, og der er næsten ingen kategori inden for elmateriel, hvor du ikke kan finde et af deres eller deres brands produkter. 

Hos GreenDozer har du mulighed for at finde billige Schneider Electric produkter. Det vil typisk være produkter som har været i overskud fra et byggeprojekt, som du kan købe til under nypris. Det bør hjælpe dig at med at gøre dit byggeri mere bæredygtigt, da du hjælper med at reducere ressourcespild i byggebranchen. 

Schneider Electric er nødvendigvis ikke et kendt mærke i Danmark, når det kommer til den brede befolkning. De fleste af deres produkter er under jorden eller i væggene. Men de er en vigtig del af alle danskers hverdag.  

Find den rette automatsikring

Hvis du ikke kan finde et bestemt Schneider Electric produkt, så vil vi anbefale at du opretter en bruger. Så kan du nemlig derefter vælge en favorit kategori. Du derefter en mail, når produkter kommer på markedspladsen i din favorit kategori.

Det kan være en perfekt løsning, hvis du ikke har travlt med at finde produktet, men du gerne vil finde det så billigt som muligt.  

Komplet fokus på el siden 1981 

Schneider hjælper med os at få mest muligt ud af vores energi og ressourcer.
Selvom firmaet fik sin spæde start i jernindustrien, så har de sidenhen fokuseret på elmateriel. En af deres målsætninger er at skabe bæredygtighed og fremskridt for alle. Hos Schneider er det en del af deres ‘Life Is On’-koncept.