Skip to content

Osram

Kvalitets LED pærer og belysning

Osram er kendt for deres produkter, som har lang levetid og er meget energivenlige.  Osram pærer vil derfor ofte være en god investering, da en enkelt pære af høj kvalitet kan lyse længere og skal udskiftes mindre. Så sparer du både miljøet og din portemonnæ.

...
Der er desværre ingen varer, der matcher dit valg i øjeblikket. Når du har oprettet en konto hos GreenDozer.com kan du tilføje kategorien til dine favoritter, og vælge at modtage en email, så snart, der kommer nye varer i kategorien.

Få naturligt og varmt lys fra Osram 

Osram blev grundt i Tyskland tilbage i 1919, da tre forskellige virksomheder slog sig sammen. De slog deres elektriske lampeproduktion sammen, og Osram har sidenhen produceret et væld af kvalitetsprodukter til belysninger.

Du kan vælge mellem et stort udvalg af pærer med forskellige energimærker. De fleste LED pærer vil have høje energimærker som A og opefter. Du kan vælge mellem mange forskellige farver og typer af pære.

Der er også mange forskellige muligheder for fatninger. Du har derfor rig mulighed for at få den rette belysning til kontoret eller hjemmet. Hvis du ikke kan finde de produkter, som du leder efter, så kan du gratis oprette en bruger. Så kan tilføje en favoritkategori. Du er derved sikret at få en mail, når nye Osram produkter lander i den udvalgte kategori.  

Bæredygtighed betaler sig med Osram

Pære med længere levetid

Du finder et stort udvalg af Osram produkter på vores markedsplads. Sortimentet varierer, så der er altid mulighed for en god handel, hvor du sparer penge og begrænser ressourcespild i byggebranchen.

Du kan blandt andet vælge mellem overskudsvarer og genbrugsvarer, hvor du vil kunne spare. Skynd dig mens de er på lager. Bæredygtighed betaler sig på GreenDozer.