Skip to content

Basisvarer

Basisvarer er helt nye varer, som du kender dem hos almindelige webshops og byggemarkeder. Du finder alt fra VVS-armaturer til nye LED lyskilder. Hos GreenDozer gør vi en stor indsats for at minimere spild i byggebranchen, men et byggeri kan ikke laves 100% ud af overskuds- og genbrugsvarer - endnu.

Derfor finder du basisvarer på GreenDozer

Vi tror på, at tilgængelighed er nøgleordet til at minimere spild i byggebranchen. Det vil sige, at jo flere varer, der er tilgængelige på vores markedsplads, jo bedre er chancen for, at der bliver foretaget et bæredygtigt valg, der er medvirkende til at minimere spild.

Har du fundet den perfekte genbrugsgadelampe på vores markedsplads, skal du selvfølgelig også kunne købe lyskilden hertil – også selvom det ikke er en overskudsvare eller en genbrugsvare. At have basisvarerne tilgængelige gør det lettere at handle genbrugs- og overskudsvarer, da du som køber, kun behøver handle ét sted.

Vil du sælge basisvarer?

Har du et produktsortiment, der passer perfekt på byggebranchens markedsplads, GreenDozer? Så er du selvfølgelig velkommen til at sælge dem her, men det kræver, at du også sælger overskudsvarer og/eller genbrugsvarer på markedspladsen. Basisvarer er nemlig et supplement til genbrugs- og overskudsvarer. Derfor er det en mulighed for vores samarbejdspartnere at sælge basisvarer sammen med overskudsvarerne.

Er du interesseret i at sælge varer på GreenDozer, kan du læse her, hvordan du kommer i gang som sælger. 

Sammen kan vi minimere spild i byggebranchen

GreenDozer er markedspladsen, som samler byggebranchens aktører om at minimere spild. Men vi kan ikke gøre det alene. Byggebranchens aktører skal turde tage det bæredygtige valg om at købe og sælge overskudsvarer og genbrugsvarer. Men vi anerkender også, at det er nødvendigt at sælge basisvarer for at minimere spild – det må ikke være besværligt at vælge bæredygtigt.