Skip to content

Philips

Pærer og belysning til professionelle og private

Du finder et unikt udvalg af produkter fra Philips. Vælg mellem overskuds- og genbrugsvare, hvor produkterne er fuldt funktionelle, men prisen er lavere. Du kan også finde Philips basisvare som er helt nye produkter direkte fra vores leverandører

...
Der er desværre ingen varer, der matcher dit valg i øjeblikket. Når du har oprettet en konto hos GreenDozer.com kan du tilføje kategorien til dine favoritter, og vælge at modtage en email, så snart, der kommer nye varer i kategorien.

Verdenskendt producent af belysning og elektronik

Philips blev grundlagt helt tilbage i 1891 i Eindhoven, og startede med at producerer pærer til belysning. De har siden udvidet og man kan nu få Philips fjernsyn, barbermaskiner og andet elektronik til private.  

Selvom Philips er grundlagt i Holland, så har de nu afdelinger i hele verden. De havde over 80.000 medarbejdere i 2020. Hos GreenDozer vil du primært finde belysning fra Philips. Vi har ofte et stort sortiment af billige pærer i form af overskudsvare. Der er også mulighed for at finde unikke lamper, som kan pifte interiøret op på kontoret eller i hjemmet.  

Hvis du ikke kan finde produktet, som du leder efter, så kan du gratis oprette en bruger. Så kan tilføje en favoritkategori. Du er derved sikret at få en mail, når nye Philips produkter lander i din favoritkategori.  

Bæredygtighed betaler sig på Philips artikler 

Du finder et stort udvalg af Philips produkter på vores markedsplads. Sortimentet varierer, så der er altid mulighed for en god handel, hvor du sparer penge og begrænser ressourcespild i byggebranchen. Bæredygtighed betaler sig på GreenDozer

Kvalitet og innovation siden 1891

Hvis du ikke kan finde produktet, som du leder efter, så kan du gratis oprette en bruger. Så kan tilføje en favoritkategori.

Du er derved sikret at få en mail, når nye Philips produkter lander i din favoritkategori.