Duravit.

Producent

Duravit.

Stilfulde produkter til dit badeværelse 

Sætter du pris på flot badeværelse med flot tysk holdbart design? Så skal du se nærmere på den populære producent Duravit.

...
Skip to content

Alle varer i denne kategori (1)

Sorter efter

Prisvindende, bæredygtigt design 

Duravit producerer sanitetsprodukter til badeværelset i flot design. Designet er kendetegnet ved at være enkelt, stilfuldt og særdeles holdbart. Virksomheden gennem tiden også modtaget et hav af designpriser og arbejdet sammen med store og anerkendte designere som f.eks. Philip Starck. 

I dag er Duravit et verdensomspændende brand, men faktisk starter Duravits historie for mere end 200 år tilbage, hvor den tyskfødte Georg Friedrich Horn byggede en porcelænsfabrik. I 1950’erne udvidede han sortimentet fra fajance til at også at omfatte sanitær keramik.  

Duravit hos GreenDozer

GreenDozer er en markedsplads med genbrugs-, overskuds- og basisvarer. Her kan du købe Duravit produkter til en god pris. Nogle af vores Duravit produkter er overskudsvarer, som betyder at det er varer, som grossister, byggemarkeder eller producenter ligger inde med.  

Fælles for overskudsvarerne fra Duravit er, at de er helt nye og ligger på lager hos vores sælgere - klar til at blive leveret direkte til dig. Når du køber en overskudsvare, gør du en god handel, du redder varen fra skrot og du er med til at minimere spild i byggebranchen. 

Skab dit personlige helle med Duravit

Duravit kan skabe et badeværelse, hvor smuk design og æstetik går hånd i hånd med høj kvalitet og funktionalitet.